Подмладяване на кожата около очите с екстракт от охлюви
Подмладяване на кожата около очите с екстракт от охлюви
25.07.2016
Чудотворният български охлюв
Чудотворният български охлюв
25.07.2016
Защо екстрактът от охлюви е съставка без аналог за красотата на кожата

Защо екстрактът от охлюви е съставка без аналог за красотата на кожата

За красотата се съди по състоянието на кожата. Тя трябва да е нежна, гладка, с равен тен, без бръчици, акне, комедони. Древните гърци са сред най-големите ценители на красотата и не случайно те са открили уникален начин да запазят за дълго младостта и сиянието на кожата. Те използвали охлювния секрет за заглаждане на кожата и премахване на бръчките. Наричали го извор на младост.

В днешно време има многобройни изследвания на секрета от охлюви, или т.нар. Екстракт от охлюви, доказващи чудотворните му свойства върху кожата. Екстрактът от охлюви има сходна основа с тази на човешката слюнка. Благодарение на това, той действа толкова добре, както на самите охлюви, така и хората. Богат е на еластин, протеини, витамин А и гликолова киселини, които защитават кожата от инфекции и вредното въздействие на UV лъчите.Учените смятат, че стимулира производството на колаген и способността на кожата да задържа влага, което означава, че кожата остава хидратирана по-дълго.

Според експертите, Екстрактът от охлюви има толкова силено въздействие, че ремоделира кожата в дълбочина, активира клетъчната обмяна, има изразено противовъзпалително действие, омекотява и успокоява кожата. Заличава бръчките и белезите стимулирайки образуването на нови клетки.

Невероятните качества на Екстракта от охлюви, доказват че това е съставката без аналог с толкова силни компоненти за добрия вид на кожата. Особено, когато екстрактът е извлечен от българския градински охлюв Helix aspersa. За щастие вече в страната ни има доста ферми, които извличат, но без да нараняват животните, вълшебната съставка. Екипът на Алекс 1977 ЕООД постоянно тества и избира екстрактите с най-силни компоненти. А в продуктите на LeReel съдържанието на съставката е много високо, за да можем да се радваме на бързи резултати за изглаждане и възстановяване на кожата, за премахване на бръчици, петна, белези, акне и всичко, което ни пречи да бъдем и да се чувстваме красиви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *