Силата на Екстракта от охлюви срещу белези и стрии
Силата на Екстракта от охлюви срещу белези и стрии
25.07.2016
Как екстрактът от охлюви заличава акнето

Как екстрактът от охлюви заличава акнето

Акнето засяга предимно младите хора, но от него може да страдат и хора преминали тийнейджърска възраст. Пъпките от акнето и белезите, оставящи по лицето, могат да влошат самочувствието ни. Но не и ако използваме чудотворния ефект на екстракта от охлюви. Той прави кожата ни гладка и свежа, заличава пъпките, комедоните и белезите от акне. Ефективно пречи на появата на нови. 

При употребата на екстракт от охлюви, се постигат невероятни резултати. Действието на акнето се ограничава и спира. Атакуват се трите основни причини за наличието на акне: свръхпроизводство на себум (мазната кожа); разрушаване на фоликулите (запушването на порите) и бактериалните инфекции във вътрешността на порите (причината за пъпки с бели връхчета и черни точки).

Тайната на екстракта от охлюви е в съдържанието на протеини, антиоксиданти и хиалуронова киселина. Те са важни за кожата, защото подхранват и хидратират подпомагайки клетъчните процеси. Ефективно регенерират и възстановяват красивия и здрав вид на кожата, стимулирайки образуването на нови клетки.

Благодарение на натуралния си състав, подпомага и ускорява лечението и предотвратява повторната поява на акнето. Има мощни антибактериални свойства, които убиват бактериите причинители на акнето. Заличават белезите и изглаждат неравностите, съдействайки за регенерирането и обновяването на клетките.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *