Подмладяване на лицето с екстракт от охлюви
Подмладяване на лицето с екстракт от охлюви
25.07.2016
Защо екстрактът от охлюви е съставка без аналог за красотата на кожата
Защо екстрактът от охлюви е съставка без аналог за красотата на кожата?
25.07.2016
Подмладяване на кожата около очите с екстракт от охлюви

Подмладяване на кожата около очите с екстракт от охлюви

Кожата около очите е по-фина и деликатна от останалите зони на лицето. Тя е и много чувствителна към факторите от околната среда. Именно в зоната около очите проличават следите от умора и начина на живот, първите признаци на стареене и вредите нанесени от свободните радикали.

Грижата за околоочната зона е изключително важна, но и сравнително трудна. Това е така, защото тази зона е много чувствителна, затова повечето продукти против бръчки, не са подходящи за околоочната зона и дразнят очите. За премахването на бръчките около очите е необходимо натурален средство, което не дразни очите. А, отлично подмладяващо и регенериращо средство за тази деликатна зона е екстрактът от охлюви.

Тайната на Екстракта от охлюви за подмладяване и красота е, че съдържа протеини, антиоксиданти и хиалуронова киселина. Те са важни за околоочния контур, защото подхранват и хидратират подпомагайки клетъчните процеси и борбата с бръчките, свободните радикали, тъмните кръгове под очите и подпухването.

Екстрактът от охлюви има сходен състав с този на човешката слюнка. Благодарение на това, той лесно се възприема от кожата, което го прави изключително подходящ за зоната около очите, при която трябва да се избягват агресивни съставки, които могат да наранят кожата на тази деликатна зона. Така например, серумът с висок процент екстракт от охлюви LeReel е идеално решение за красива и млада кожа около очите. Но и не само. Той може да се нанася по цялото лице, кожата на шията и деколтето, ръцете. Включително и върху белези и стрии. Благодарение на концентрираните си активни съставки, серумът дава много бързи резултати за подобряване еластичността, равния тен и здравината на кожата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *