Силата на Екстракта от охлюви срещу белези и стрии
Силата на Екстракта от охлюви срещу белези и стрии
25.07.2016
Подмладяване на кожата около очите с екстракт от охлюви
Подмладяване на кожата около очите с екстракт от охлюви
25.07.2016
Подмладяване на лицето с екстракт от охлюви

Подмладяване на лицето с екстракт от охлюви

От древността хората търсят еликсира на младостта. Оказва се, че той винаги е бил близо до нас. Елексирът на младостта се крие в екстракта от охлюви, който връща жизнения вид на кожата.

Екстрактът от охлюви действа подмладяващо на кожата. Ефективно заличава несъвършенствата и белези по повърхността й. Подмладителната сила на екстракта се крие в хиалуроновата киселина и нейните способности да задържа вода. Хиалуроновата киселина действа по следния начин – прониква в дермата, като повишава еластичността и хидратацията. Регенериращите и възстановителните свойства на екстракта от охлюви се дължат на наличието на ензими и пептиди, притежаващи мощни антибактериални свойства, които се борят с бактериите, причинители на различни кожни инфекции. Екстрактът е богат и на витамин А и гликолова киселина. Те стимулират ексфолиацията на мъртви клетки. По този начин и други активни съставки проникнат в кожата и спомагат образуването на нови клетки. Белезите постепенно изчезват, бръчките видимо намаляват, кожата е предпазена от вредното влияние на околната среда. По този начин, екстрактът от охлюви предотвратява преждевременното стареене.

Екстрактът от охлюви има изключителен ефект в грижата за възстановяване на кожата. Той има уникални регенериращи свойства, създаващи идеална кожа – подобрява еластичността, гладкостта и тена на кожата, редуцира бръчките.

Хубавото е, че вече можем да се възползваме максимално от чудотворните свойства на екстракта от охлюви, заради високото му съдържание в продуктите LeReel. Те се отличават с бързо регенериращо действие и възстановяване на красивия вид на кожата. Можем да очакваме видими резултати само след двуседмична ежедневна употреба!

2 Comments

 1. Eleni kotsoni каза:

  I would like to buy your product from a store in sofia bulgaria could you write me some adresses please.

  • Admin каза:

   Здравейте! Благодарим за интереса към продуктите ни. Моля да се свържете с нас, за да уточним подробности относно доставката на тел.
   0894 44 41 75. Успешен и усмихнат ден!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *