Как екстрактът от охлюви заличава акнето
Как екстрактът от охлюви заличава акнето?
25.07.2016
Подмладяване на лицето с екстракт от охлюви
Подмладяване на лицето с екстракт от охлюви
25.07.2016
Силата на Екстракта от охлюви срещу белези и стрии

Силата на Екстракта от охлюви срещу белези и стрии

Белезите се получават, когато на мястото на нарушената кожна тъкан се изгради нова груба и нееластична тъкан.Белези могат да бъдат причинени от различни кожни рани като изгаряния, порязвания, стрии и др. Никой не обича белезите, но за жалост те се премахват много трудно. Често хората прибягват към скъпо лечение, за да ги заличат, но дори тогава резултата не е гарантиран.

Лечението на белезите, пигментациите и стриите е дълъг процес, който се състои в омекотяване на твърдите съединителни тъкани и изравняване цвета на кожата. Продължителността на лечението зависи от индивидуалните особености и способности на организма да се възстановява и обновява. За щастие природата е създала натурален начин, спомагащ по-бързото премахване на белезите и стриите, без да е нужна оперативна намеса.

Ефективното решение при белези и стрии е екстрактът от охлюви. Той прави кожата много по-еластична и гладка, като засилва оздравителните процеси и допринася за цялостното възстановяване на структурата й. Има много ефективно действие за заличаване на белезите и стриите, както и за подобряване тена на кожата.

Извлечен от градинския охлюв от вида Helix aspersa, този екстракт съдържа жизнено необходими за кожата вещества като еластин, колаген, алантоин, гликолова киселина, витамини А, С, Е и много други. Активните съставки са много близки по състав и структура до тези в човешкия организъм, което подпомага процесите на възстановяване и регенериране на кожата.

Екстрактът от охлюви осезаемо подобрява вида на кожата, стимулирайки регенерирането на клетките. Повишава еластичността, хидратира в дълбочина и намалява кожните дефекти и несъвършенства. Екстрактът от охлюви е правилното природно средство при наличие на петна, белези и стрии. И за да сме сигурни, че в козметичния ни продукт има високо съдържание на незаменимата съставка,  винаги трябва да избираме LeReel. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *