Защо екстрактът от охлюви е съставка без аналог за красотата на кожата
Защо екстрактът от охлюви е съставка без аналог за красотата на кожата?
25.07.2016
Чудотворният български охлюв

Чудотворният български охлюв

Нова българска гордост е на път да покори света! Родният градински охлюв направо смая специалистите с подмладяващото си действие. Екстрактът от градинския охлюв възстановява кожата е действа срещу всичките й „несъвършенства“ – бръчки, петна, лишеи, акне, комедони. Според Александър Рийв, който купува екстракта от български градински охлюв и го предоставя на инталианска козметична фирма: „Идеята на тази козметика е да се премахне нуждата от пластични операции и лифтинги, защото козметичните продукти от охлюва имат невероятен лифтинг-ефект.“

Учени Академията на науките, начело с инж. Александър Долашки от години разработват козметични продукти и добавки с екстракт от охлюви от българския Helix aspersa. Продуктите се радват на огромно одобрение заради ефективността си. А благодарение на козметиката LeReel, потребителите могат максимално да се възползват от чудото на екстракта от охлюви.

„Знаете ли, че кръвта на охлювите е синя?“ д-р Александър Долашки, учен от БАН и производител на български продукти с Екстракт от охлюв. Всъщност животинките от векове са били на почит. Самият Хипократ препоръчвал да се слага охлюв на раната за бързо заздравяване. Но по-интересното е, че само българския градински охлюв има толкова силни регенериращи свойства.

Екстрактът от българския градински охлюв от години е основна съставка в козметиката на голяма италианска компания. И интересът към нея расте с часове. Може би наистина сме на път да покорим цяла индустрия в световен мащаб!Истината е, че всеки, който е ползвал продукт с екстракт от Helix aspersa, е останал възхитен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *